За нас

„Фламинго Груп“ обединява няколко отделни компании, предлагащи продукти и услуги в различни сектори. Групата е посветена на усилията си да предоставя цялостни решения на своите клиенти чрез ненадминато обслужване, подкрепено от почти 20 годишен опит.

Началото бе поставено от фирма „Фламинго ООД“, която е създадена през 1996 година с основно направление в сферата на транспорта, предоставящ услуги като корабен и карго брокер. В последствие, поради нарастващото търсене от своите клиенти, фирмата успешно доразвива гамата от предлаганите услуги, като включва и други основни дейсности, и вече предлага и услуги като: карго/ корабен брокер, корабно агентиранемитническо представителство, спедиция, международен транспорт по суша, карго застраховки, брокераж и агентиране на кораби, международен транспорт по море, транспорт по въздух, складиране, товаро-разтоварни операции, ескорт по време на транспорт  други.

За нас 1

Фокус върху клиента

Ние инвестираме в най-новите ноу-хау технологии, за да дадем на клиента оптимално ниво на обслужване, което включва високо конкурентни цени внимателно примесени със завидна етика на обслужването. Тя е призната чрез последователната подкрепа на нашите клиенти, както на местно ниво, така и в чужбина. Слоганът на „Фламинго Груп“ е „Гъвкавост – нашата печеливша стратегия! “ и ние работим, за да го докажем през годините.

Човешките ресурси

Ние ще привличаме, мотивираме и задържаме ефективно работещите хора във всички области на нашата работа. Ние сме убедени в значението на конкурентното заплащане и личната мотивация. Ние вярваме, че само силно мотивиран и обучен персонал може напълно да отговаря на изискванията и нуждите на нашите клиенти. Ето защо ние инвестираме в нашите служители и тяхното лично кариерно развитие.
Екип от специалисти с почти 20 години доказан опит, с подходящата квалификация в областта на морския транспорт, са на разположение и винаги е готов за 24-часов сервиз, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Човешките ресурси

Ние във Фламинго Група от компании отдаваме първостепенно значение на качеството в цялостната дейност на организациите. Групата е  посветена на усилията да предоставя цялостни решения на своите клиенти чрез ненадминато обслужване и се ангажира с провеждането на политика, за въвеждане и гарантиране функционирането на единна система за управление на качеството в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2015, както и на приложимите законови и нормативни разпоредби. Считано от 16.05.2018 г., Фламинго Шипинг ЕООД е сертифицирана съгласно международния стандарт ISO 9001:2015,  от Бюро Веритас България.

За нас 2

Хотел Съндей

Първа линия

Успешно развиваме и туристическа дейност, чрез собствения за компанията Хотел Съндей намиращ се в гр. Китен – чудесно място за лятната почивката, както на нашите служители така и на много от нашите партньори и клиенти. Повече за местоположението, стаите, с които разполага хотелът, както и предлаганите пакети за почивка, можете да намерите на интернет сайта на хотела : www.hotelsunday-bg.com.

Хотел Янис

Хотел Янис се намира на 20-ина метра от входа на Централния плаж в с. Лозенец и на 300м. от центъра на селцето, което го прави предпочитано място за почивка. Повече информация за хотела и предлаганите услуги вижте на http://www.hotelianis.com

Счетоводна къща Активи Плюс ЕООД

Активи Плюс ЕООД е счетоводна къща, която предлага всички видове счетоводни услуги – запазване име на фирма, първоначална регистрация на фирма, регистрация и дерегистрация по ДДС, подаване на месечни и тримесечни отчети, публикуване на ГФО и други. Адресът на фирмата е гр. София, бул. Ал. Стамболийски 205, бл. сграда Нипроруда, вх. тяло Б, ет. 1, офис 122, тел: 02 812 64 70 и 0887 439 851

Scroll to Top