КАРГО ПРАТКИ И ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ

В резултат на дългогодишната работа в сферата на транспортните услуги и концентрирайки се върху специфичните изисквания на всеки клиент ние от ФЛАМИНГО ШИПИНГ добавихме още една ексклузивна възможност – превозване по въздух или така нареченото карго

Утвърдените дълготрайни отношения с партньори ни позволяват да осигурим на клиентите ни надеждност, бързина и качество на работа. Благодарение на експедитивността в различни международни превози, предлагаме и изготвяне на цялостни решения, комбиниращи различни видове превоз. 

С ФЛАМИНГО ШИПИНГ имате възможност да се възползвате от отлични карго услуги и международни превози на пратки и багаж по въздух.

Освен това сме специализирани в доставянето на опасни товари и военна продукция по въздух, море и суша.

Специалистите на фирмата ще съдействат за издаване на разрешения за прелитане и кацане със  ”забранен за превоз по въздух” карго товар.  Този тип полети трябва да отговаря на нарастващия брой рестрикции за международни превози, свързани с безопасността им. Използването на специализирани аероплани за чартърни карго полети, лицензирани от съответната Гражданска Въздухоплавателна Администрация (ГВА), позволява на такива багажи да бъдат придвижени. Всички полетни апликации, необходими в този случай за международни превози, по изключение ще бъдат изпратени на съответните институции за получаване на нужните разрешения.

Ние ще ви асистираме в документалната консултация за карго чартърни полети – според параметрите на вашето карго ще предложим най-подходящия тип самолет, за да оптимизираме разходите за чартърния полет.

Самолет за въздушно карго
Товарене на военна техника (танк) в самолет за въздушно карго

Цялостното летищно обслужване на самолети при карго и международни превози, извършвано от нашата транспортна фирма, включва:

  • Авиорампа и наземно обслужване на карго;
  • Летищни такси за кацане и паркиране;
  • Самолетен кетъринг за пътници и екипаж;
  • Полетен инструктаж;
  • Настаняване в хотел;
  • Трансфер на екипаж;
  • Летателен надзор.

За вашето спокойствие и комфорт по време на извършваните международни превози, предлагаме карго застраховки от почти всички застрахователи, действащи на пазара.

За да видите цялото ни портфолио последвайте този линк, а ако искате да се свържете с нас по конкретен въпрос можете да изпратите запитване от тук.

Бързи връзки
Контакти
Scroll to Top