Международен морски транспорт на извънгабаритни товари, тежки колети, проектни товари изискващи специализирано оборудване

Морският транспорт има ключова роля в превоза на извънгабаритни и тежки колети, поради спецификата на товара и относително ниските разходи за транспортиране.

Когато става въпрос за извънгабаритни товари по море Фламинго Шипинг e една от водещите и добре познати фирми в сектора. Поради спецификата на морския транспорт, при този тип товари са необходими както знания (практични и теоретични), така и качество на обслужване и професионално отношение от момента на сухопътното трнаспортиране, през претоварването на пристанище и укрепването на кораба до превоза по море. Фламинго Шипинг със своята голяма мрежа от партньори успява да осигури максимално добре съобразено  транспортно решение, давайки на своите Клиенти спокойствие и увереност, че товрът ще бъде доставен навреме. 

извънгабаритни товари натоварени в пристанище Бургас
Извънгабаритни товари и тежки колети 1

Фламинго Шипинг предлага цялостни решения свързани с Вашият индустриален проект или извънгабаритен товар за национални или международни проекти, автотранспорт, складиране, чартиране на морски и речни кораби, пристанищни операции, укрепване на товарите, митническо оформяне.

Фламинго Шипинг е лидер в с сферата на международен транспорт и превоз на извънгабаритни товари. Успяваме напълно да задоволим изискванията на различните сфери на леката и тежка идустрия. Винаги се стремим да предоставим иновативен, качествен и гъвкав подход към всеки един товар и да постигнем най-оптимално решение, съобразено с многобройните фактори в транспортния бранш.

извънгабаритни товари натоварени в Бургас от Фламинго Шипинг
натоарваване на 120т. трансформатори в пристанище Бургас
Бързи връзки
Контакти
Scroll to Top