ОСЪЩЕСТВЕН ИЗНОС НА ТРАНСФОРМАТОРИ

ОСЪЩЕСТВЕН ИЗНОС НА ТРАНСФОРМАТОРИ (HEAVY UNITS / PROJECT CARGO)

През месец Август 2017 г., Фламинго Шипинг ЕООД успешно реализира поредния проект, свързан с тежко и извънгабаритно оборудване, а именно износ на трансформатори (8 броя) и прилежащото им оборудване, с единично тегло на трансформатор – около 77 тона/брой. Проектът беше осъществен през Варна, с професионалното съдействие на Пристанище Варна ЕАД – терминал Запад.

Фламинго Шипинг ЕООД беше наета да извърши организацията по експедиране и износ на транформатори, което включва:

  • Разтоварване на оборудването в пристанище Варна
  • Складиране на товара на територията на пристанището
  • Натоварване на  кораба
  • Укрепване  в трюмовете на кораба
  • Извършване на стоков сървей от момента на пристигането му в пристанище Варна до момента на отплаване на кораба

Екипът на Фламинго Шипинг ЕООД, присъства на целия процес, като наш представител съблюдава от близо всички извършвани операции. По този начин, ние гарантираме, че работата, за която сме наети, ще бъде доведена до край, разрешавайки всякакви възникнали ситуации.

Експедиране, обработка и износ на трансформатори, както и на други тежки и извънгабаритни съоръжения, изисква висок професионализъм и отдаденост на работата, поради спецификата на товара. Като спедиторска компания, ние от Фламинго Шипинг ЕООД,  многократно сме обработвали тежки и извънгабаритни колети, както в България, така и в чужбина. Подготвени сме за справяне с вякакви въпроси и разрешаване на всички възникнали трудности.

Специалистите от Фламинго Шипинг ЕООД са обучени и са готови да откликнат на всичките Ви въпроси. Служителите ни са винаги на разположение за уточнения по експедирането и транспорта на Вашият извънгабаритен товар. Може да се свържете с нас ТУК.

ОСЪЩЕСТВЕН ИЗНОС НА ТРАНСФОРМАТОРИ (HEAVY UNITS / PROJECT CARGO) 1

ОСЪЩЕСТВЕН ИЗНОС НА ТРАНСФОРМАТОРИ (HEAVY UNITS / PROJECT CARGO) 2

ОСЪЩЕСТВЕН ИЗНОС НА ТРАНСФОРМАТОРИ (HEAVY UNITS / PROJECT CARGO) 3ОСЪЩЕСТВЕН ИЗНОС НА ТРАНСФОРМАТОРИ (HEAVY UNITS / PROJECT CARGO) 4

Споделете тази публикация

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll to Top