СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ

Основна мисия на нашата фирма спедитор е предлагането на пълен пакет транспортно и логистично обслужване на клиенти.

Дейността, който извършваме като спедитор обхваща пълната обработка на товара от приемането му от изпращача до пристигане при получателя, за което са отговорни спедиторски фирми.

Като доверен партньор спедитор, освен организацията на транспорт за вашите пратки, ние ще ви окажем професионално и компетентно съдействие при:

  •  Товаро-разтоварни дейности;
  •  Палетизация и депалетизация;
  •  Контейнеризация и деконтейнеризация;
  •  Измитане, измиване, покриване, складиране;
  •  Доставка от врата до врата – широко разпространена в спедиторски фирми.

ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ УСЛУГИ ОТ СПЕДИТОР ФЛАМИНГО ШИПИНГ

Освен като спедитор, ще ви съдействаме за товаренето и разтоварването на вашите пратки на територията на пристанищата в Бургас и Варна, а също така и в нашите складове, ако ползвате такива. Във фирмените ни бази разполагаме с разнообразна товароподемна техника, която ни позволява да обработваме почти всички видове товари.

СКЛАДОВИ УСЛУГИ ОТ ОПИТНА СПЕДИТОРСКА ФИРМА

За необходимото удобство предлагаме още и съхранение на товари в открити и закрити складове. Предлагаме складиране както на територията на пристанищата на разтоварване, така и в лицензирани складове чрез партньорската ни мрежа в цялата страна. Така стоката може да изчака най-удобния и евтин превоз, минимизирайки разходите за нейното експедиране от спедиторски фирми.

ДОСТАВКА ОТ ВРАТА ДО ВРАТА СЪС СПЕДИТОР

Този вид доставки, както и още един – от врата до пристанище и обратно, са предназначени за клиенти на спедиторски фирми, които искат да редуцират:

  •  Разходите за транспорт;
  •  Риска от загуба и повреда на стоката;
  •  Времето за експедиране.

Чрез партньорите ни по целия свят, в качеството си на спедитор ние поемаме товара от момента на нейното изпращане до приемането ѝ от крайния получател. Това е основната задача на всички спедиторски фирми и е изключително важно да бъде изпълнена успешно и безпроблемно.

Доверете се на сигурен и изпробван партньор, с опит в логистиката, спедицията, товаренето и разтоварването на пратки, складиране и други. Всичко, за което можете да разчитате на нас, ще намерите тук.

Бързи връзки
Контакти
Scroll to Top