covid-19

Декларация от МВР за напускане на населено място

Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка със създалата се извънредна ситуация, относно разпространението на COVID-19 (корона вирус) и въведената карантина, на всички входове и изходи на населените места са поставени КПП-та, които ще осъществяват контрол на всички желаещи да влязат или напуснат населеното място.

За целта, всички лица, желяещи да влязат или напуснат населеното място, в което обичайно живеят, е необходимо да представят декларация по образец на МВР, за причините, поради които се налага това.Документът е за еднкоратна употреба и се взима от органите на реда на всяко КПП. Също така за пътуващите по работа е необходимо да имат в себе си служебна бележка от работодателя която си отава в тях. Необходимо е да носите в себе си необходимия брой Декларация за да можете да преминете през необходимия брой КПП по време на вашето пътуване!

Екипът на Фламинго Шипинг пожелава на на всички да бъдат здрави и да спазват необходимити мерки за лична и обща хигиена за да може всички заедно да преминем през това изпитание.

За всички останали запитвания относно транспорта на вашия товар, Екипът на Фламинго Шипинг е на разположение и работи според изискванията за работа в режим на карантина!

Образец на декларацията ТУК.

Споделете тази публикация

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll to Top