ИЗНОС НА СЛАМА, НА БАЛИ

Износ на слама, на бали

Износ на слама, на бали 1Един от последните проекти на компанията Фламинго Шипинг ЕООД е цялостната организация при износа на слама, на бали по море. Кампанията стартира в началото на месец Април 2014 г. В момента количеството на изнасяната продукция през пристанище Бургас надхвърля 5000 тона на месец.

Сламата е вторичен продукт, остатъчна суровина, получена от изсушените стъбла на житни растения и бобови зърнени култури (ориз, ръж, пшеница, ечемик) след отстраняване на зърното. За по-лесно се пресова и балира ръчно или машинно, във формата на кубове или рула. Като храна, сламата се използва за изхранване на домашните преживни животни (предимно говеда) и еднокопитни животни (коне и магарета). Сламата обаче има по-широко приложение и се използва и като суровина при производството на биогориво, на дюшеци, шапки, обувки, хартия и други. От България, слама се изнася най-вече за Турция и Кипър.

Ние съдействаме на нашите клиенти при:Износ на слама, на бали 2
– извозването на сламата от вътрешността на страната до пристанище Бургас, чрез собствената си мрежа от превозвачи, със сертифицирани по клас ИМО превозни средства;
– организация и стиковка на разтоварнето на стоката в пристанище Бургас;
– чартиране и агентиране на подходящите за транспорта на слама кораби;
– товарене на стоката на кораба;
– подаване на дневна справка за пристигнало и натоварено количество;
– изготвяне и подаване на необходимите документи за износа, както към Митница Бургас, така и към БАБХ Бургас и ИА Морска Администрация БИзнос на слама, на бали 3ургас.

Предлагаме максимално добри решения при организирането на транспорта на вашата продукция, съобразени с изискванията и на най-взискателните търговци.

Към настоящият момент, Фламинго Шипинг ЕООД разработва проект за транспорт на слама на бали и през пристанище Варна, който се очаква да стартира в края на месец Август 2014 г.

За запитвания ТУК.

Споделете тази публикация

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll to Top